Praktijk De Binding

Samen gaan we op zoek naar wat er voor jou écht toe doet en wat daarvoor nodig is. Maar let op: je moet er wel een beetje lef voor hebben om lichaam en geest weer met elkaar te verbinden. Natuurlijk help ik je door het stellen van vragen en ik begeleid jou bij het vinden van een methode die voor jou werkt. Je voelt misschien onzekerheid of angst om onder ogen te komen waar je bang voor bent, maar ik kan je verzekeren dat je je uiteindelijk bevrijd voelt. Gun jezelf meer inzicht in jezelf en kom ontdekken wat je met coaching kunt bereiken! Het eerste gesprek is een kennismaking en daarvoor betaal je niets. Pas als jij je er goed bij voelt, gaan we verder onderzoeken.

De confrontatie aangaan met dat wat je angstvallig probeert te vermijden, dat is het beste wat je kunt doen. Het is zeker niet zo dat je na afloop van een coachingstraject voor altijd gelukkig en blij bent, daarvoor gebeurt er teveel in het leven. Maar je hebt wel verrekte handige tools die ondersteunen bij het herkennen en veranderen van die eigenwijze patronen. 

Praktijk_De_Binding_Linda_Heere.jpg

Maak kennis met Linda

Tja, wie is Linda eigenlijk? Aan het begin van mijn zoektocht, zo’n vijftien jaar geleden, wist ik dat zelf ook niet. Ik had het toch goed voor elkaar? Ik had alles wat mijn hartje begeerde, een huis, vrienden, een goede baan, noem maar op. Toch voelde ik me vaker niet goed, dan wel. Ik had last van depressies en uiteindelijk overkwam mij een flinke burn-out. 

 

Door te gaan reizen kon ik met afstand kijken naar mijn eigen patronen. Het helpt enorm als je weet wat je doet en waarom je het zo doet. Zeker als deze patronen totaal niet bijdragen aan wat je wilt in het leven. Ik geloof dat je jezelf soms wat minder serieus moet nemen om anders te kunnen kijken, naar jezelf en naar anderen.

Ik heb geen toverstaf, dus gelukkig zijn dat heb je écht zelf in de hand. Maar ik geef jou wel de 'tools' om anders te kijken naar jezelf, je manier van omgaan met uitdagende situaties.